Onze diensten
HET PWA VAN EVERE IS ACTIEF IN 2 SECTOREN: WERKBIJSTAND EN DIENSTENCHEQUES

WERKGELEGENHEIDSBIJSTAND VAN HET PWA VAN EVERE: WIJ STAAN ER VOOR U

Op zoek naar werk in Evere? Ons werkgelegenheidsagentschap staat voor u klaar. Zorgeloos opnieuw de arbeidsmarkt betreden. Werk bij jou in de buurt, vul je sociale uitkeringen aan dankzij een PWA-werker overeenkomst.

GEVARIEERDE TAKEN ALS PWA-WERKER

Als PWA-werker kunt u uiteenlopende taken uitvoeren, van tuinieren tot lichte reparaties, waaronder naschoolse opvang, ouderenhulp, dierenverzorging en zelfs administratieve hulp.

VOORWAARDEN VOOR PWA- geschiktheid

Onder de 45? 2 jaar volledig werkloos met uitkering.
45jaar of ouder? Volledig werkloos gedurende 6 maanden met uitkering. 
Leefloon of financiële steun van het OCMW? Ook u komt in aanmerking.

DIENSTENCHEQUES: UW ONBERISPELIJKE WONING

Met ons gekwalificeerd personeel onder contract bent u verzekerd van een onberispelijke woning. Of het nu gaat om schoonmaken, wassen, strijken, boodschappen doen of het bereiden van maaltijden, wij staan voor u klaar.

AFTREKBARE DIENSTEN: Bespaar met servicevouchers

Schrijf u gratis in bij de SODEXO Dienstencheques voor voordelige tarieven, overeenkomend met € 10 per uur fiscaal aftrekbaar. Wij zijn erkend voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en het Vlaams Gewest.

INFORMATIE NODIG? Neem contact met ons op!

Wilt u contact opnemen met ons lokaal werkgelegenheidsagentschap? U kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken voor meer informatie over onze activiteiten. Wij zijn gevestigd in Evere, niet ver van Schaarbeek, Etterbeek, Haren, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Pieters-Woluwe.

DOE MET ONS MEE :

Solliciteer via dit formulier online als ALE-aanbieder of huishoudster (hfx)