DIENSTENCHEQUES: EEN VOORDEELIG SYSTEEM

Het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap van Evere (PWA) biedt thuisdiensten aan, betaalbaar in dienstencheques, in de regio Evere en omgeving. Om hiervan te profiteren, hoeft u zich alleen maar gratis te registreren bij PLUXEE (voorheen SODEXO). Wij zijn erkend voor zowel het Brussels Hoofdstedelijk Gewest als het Vlaams Gewest en helpen u graag bij uw registratie.

WELKE TAKEN BIEDEN WIJ?

Ons team van huishoudsters komt bij u thuis om verschillende taken uit te voeren, waaronder:

  • Het schoonmaken van uw huis.
  • Wassen.
  • Ramen wassen.
  • Maaltijd voorbereiding.
  • Kleine boodschappen doen.
  • Kleine naaiklussen.
  • Strijken.

Al deze taken vallen onder het systeem van dienstencheques en werkondersteuning. Onze huishoudhulpen (m/v/x), vrouwen, mannen of van niet-gespecificeerd geslacht, hebben een arbeidsovereenkomst. Elk uur dienstverlening kost € 10 en is fiscaal aftrekbaar. 

WAAROM ZOU U ZICH MOETEN INSCHRIJVEN?

Het bestellen van dienstencheques stelt u in staat om de hulp van een huishoudhulp aan huis te krijgen. Elke dienstencheque staat gelijk aan een uur dienstverlening tegen een tarief van € 10, en ze zijn fiscaal aftrekbaar. Elke dienstencheque heeft een geldigheidsduur van 6 maanden, of het nu in elektronische of papieren vorm is. In geval van een adreswijziging, hoeft u alleen maar contact op te nemen met Sodexo.

VOOR MEER INFORMATIE 

Indien u verdere vragen heeft met betrekking tot ons aanbod van "dienstencheques" of als u in contact wilt komen met ons Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap, aarzel dan niet om ons telefonisch te bereiken op 02/245.23.87, of per e-mail (zie hieronder) om alle benodigde informatie te verkrijgen. 

Onze vzw is gevestigd in Evere, maar is ook actief in andere gemeenten zoals Schaarbeek, Etterbeek, Haren, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vilvoorde, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Joost-ten-Node. Voor nieuwe klanten, gelieve contact op te nemen via info@alepwaevere.be.