STRIJKEN: EN ALS U EEN BEROEP DOET OP EEN PROFESSIONEEL?

Als u gewend bent om uw wasgoed zelf te strijken, waarom zou u dan niet de comfort en voordelen ontdekken van het uitbesteden van deze taak aan een professioneell? U bespaart niet alleen kostbare tijd, maar u heeft ook de garantie dat uw kleding perfect gestreken wordt. In onze speciale werkplaats stellen we hoogwaardige professionele apparatuur tot uw beschikking. Onze stoomstrijkijzers worden zorgvuldig geselecteerd om een onberispelijk resultaat te garanderen.

WIJ BEGRIJPEN DAT DE KWALITEIT VAN HET STRIJKEN VOOR U ESSENTIEEL IS, DAAROM BIEDEN WIJ U TWEE HANDIGE OPTIES OM UW WAS TE DEPONEREN:

1ste ADRES: Servaes Hoedemaekers Square 23 in 1140 Evere. 

  • Openingsuren: maandag tot en met vrijdag van 8u30 tot 16u30.

2de ADRES: Kolonel Bourgstraat 127 in 1140 Evere (3de verdieping). 

  • Openingsuren:
  • Maandag en woensdag van 7u30 tot 19u00.
  • Dinsdag, donderdag en vrijdag van 8u30 tot 16u30.

Onze locatie op Hoedemaekers Square 23 is van maandag tot en met vrijdag geopend met ruime openingstijden om aan uw strijkbehoeften te voldoen. Als u de locatie in Kolonel Bourgstraat verkiest, zijn we ook beschikbaar op flexibele tijden om beter aan uw schema aan te passen.

Vertrouw ons uw kleding toe en ontdek de luxe om ze perfect gestreken terug te vinden dankzij onze hoogwaardige professionele apparatuur. Laat het strijken niet langer uw tijd en energie opslokken wanneer u kunt genieten van onze kwaliteitsservice.